Es presenta el programa de les EuroMarxes al seu pas per Barcelona

????????????????

Portaveus de la Plataforma catalana Marxes a Brussel·les: Campanya Catalana EuroMarxes 2015 van presentar el programa i les  mobilitzacions que tindran lloc del 5 al 7 d’octubre a Barcelona.

A Catalunya “la Plataforma” organitzarà i serà la xarxa de totes les organitzacions i entitats adherides i convocarà i acollirà el pas de la columna sud-est de les EuroMarxes que dels dies 1 al 17 d’octubre de 2015  es dirigiran cap a Brussel·les per demanar un gir radical en les polítiques de la Unió Europea.

El 5 d’octubre a les 7 de la tarda a la plaça Universitat hi haurà la benvinguda de la columna que es dirigirà en manifestació fins a la plaça Sant Jaume. 

El 6 d’octubre al matí i fins al migdia se celebrarà la “Cercavila reivindicativa” que anirà des dels Jardinets de Gràcia fins al davant de la seu del Foment del Treball. Aquesta Cercavila tindrà diverses parades al seu pas pel Passeig de Gràcia i preten assenyalar els veritables responsables de la crisi. A les 3 del migdia es convoca a un dinar solidari a les Cotxeres de Sants i a la tarda fins al vespre tindrà lloc un acte públic amb la participació de les organitzacions que s’incorporen des de Catalunya. El dia 7 d’octubre a les 8 del matí la columna partirà cap a la Seu d’Urgell i Andorra per proseguir el seu camí cap a Brussel.les.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s