Qui som

 

Per la unió de la ciutadania europea. Contra l’Europa del capital i per una Europa de les persones, democràtica, social, ambiental y solidària!

L’atac a la democràcia i a l’Estat de dret que porta a terme la Troica suposa ja una situació alarmant per a la ciutadania europea.

Això és conseqüència de les polítiques neoliberals que han creat uns nivells d’atur, precarietat , pobresa, atac a la cobertura social i de desigualtat insuportables.

Davant d’aquesta situació va sent hora que la ciutadania europea actuï unida i es mobilitzi per canviar el signe de les polítiques cuinades des de les institucions europees en benefici de les oligarquies econòmiques i en contra de la gent.

Des de fa uns mesos, diverses associacions, moviments socials i organitzacions polítiques i sindicals europees estan articulant una gran mobilització europea,  entre els dies 1 i 17 d’octubre de 2015.

A Catalunya “la Plataforma” organitzarà i serà la xarxa de totes les organitzacions i entitats adherides i convocarà i acullirà el pas de les diferents marxes pel nostre territori.

Participa EUROMARXES 2015

euromarxes.cat2015@gmail.com

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s